sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kaunokirjoistusta ja minipallot

Tänään sain toteutettua jo jonkin aikaa suunnitelmana kummitelleen paidan. Aikaa ei tahdo oikein riittää ompeluksiin, väsy tuppaa liian usein viemään voiton suunnittelemistani hetkistä ompelukoneen äärellä. Onneksi on viikonloput!

Ihastuin itse aikaa sitten Metsolan Kauno-joustofroteeseen. Hiljattain tämä kangas tuli aleen verkkokauppaan niin naps naps - reilu pala kangasta (kera kavereiden) lähti postin mukana matkaan meille päin, sillä mielestäni tämä on nappivalinta pojalleni. Poikanihan on jostain saanut innostuksen omatoimisesti opetella kaunokirjoitusta, ja osaakin jo hienosti pyörein koukerokirjaimin kirjoitella sanoja. Eipä taideta koulussa enää kaunokirjaimia harjoitellakaan niin kuin minun aikanani ensimmäisillä luokilla. :)

Tässä siis tekemäni paita poikaselleni. Tein jälleen valehihat tuomaan ilmettä, ja valitsin pitkiin hihoihin kontrastina mustavalkoisen pikkupallotrikoon. Kaavapohjana Ottobren raglanpaita, lisäsin tuplahihat ja pidensin hieman helmaa. Hihoissa Pehemiän raitaresori, pääntiellä uhkarohkeasti valkoinen resori odottelemassa ensimmäisiä mustikkaosumia.


Kukahan ehtisi nopsana ommella minun kangasvarastoja nopeammin tyhjäksi? Tuntuu, että varastot vain kasvaa kun tekee mieli tilailla kaikkia ihanuuksia - aikaa vain ei tahdo olla riittävästi että ehtisi tuhoamaan sitä mukaa. Toisaalta, se on kyllä ihan mahtavaa, että aina löytyy hyllystä sopiva kangas tarpeeseen kuin tarpeeseen. Harvemmin on tyhjin käsin kangashyllyltä tarvinut palata kun inspiraatio on iskenyt. Aina on löytynyt ompelukoneelle sopivaa rouskutettavaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rrrrakastan kommenteja, joten kajautathan äänesi kuuluville!