maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa

Hmm... Lunta maassa jälleen. En anna sen latistaa mekkoinnostustani, vaan nautin täysin rinnoin näistä ihanista hehkuvan värikkäistä retrokankaista ja fiilistelen jo tulevaa helteistä kesää.

Tytöllä ei vaan voi olla liikaa mekkoja kaapissa. Niitähän on oltava joka kesäksi uudet, koska lapset kasvaa niin hurjasti. Eikö vaan? Ja pitää olla hihatonta, lyhyt hihaista ja pitkähihaistakin sekä tietysti valinnan varaa väreissä ja kuoseissa. Joka päivä on mekkopäivä! Pitää nauttia ja ottaa ilo irti siitä, että saa kunnian ommella itse mekkoja ja myös tehdä oman mielen mukaiset mekot. Seuraavaan mekkoon taidan kokeilla tehdä hörsylöitä.

Kaava on Mekkotehtaan Riine, ihanainen retrokangas kirpparilta.

Tämän mekon kanssa passaa mahtavasti pinkkki/vaaleanpunainen pitkähihainen paita ja sukkikset näin keväällä. Väriä olla pitää!








2 kommenttia:

  1. Nättejä mekkosia olet ommellut, selasin tuossa muutkin läpi :). Ja juurihan näin se asia on tyttölasten ja mekkojen suhteen - monenlaista mallia, väriä ja pituutta pitää olla ;). Jäinkin nyt lukijaksi, kun olen täällä ennenkin käynyt piipahtamassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mahtavaa että olet tykännyt mekkosistani. :) Ja tervetuloa lukijaksi, Krista!

    VastaaPoista

Rrrrakastan kommenteja, joten kajautathan äänesi kuuluville!