keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ei mikään seinäruusu!

Löysin Eurokankaan laarista palan tällaista ihanaa tapettityylistä puuvillaa. En ollut tutkinut kangasta kaupassa kovinkaan tarkkaan ja yllätyin sitten vasta kotona kuosissa olevasta liukuvasta kuvioväristä, eikä siten mielestäni sopinutkaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Siksipä kangas onkin viettänyt runsaasti aikaa kangashyllyllä ennenkuin löysin sen jälleen uudelleen, nyt liivimekkoprojektiin kangasta varastoistani etsiessäni. Tein liivimekon omalla kaavallani, koko on noin 110.


 
 
Pääntien ja hihansuut huolittelin valkoisella kanttinauhalla, ja kiinnityksen tein tällä kertaa taakse sidottavilla nauhoilla. Piristykseksi lisäsin pitsillä koristellun taskun eteen. Taskuthan on tosi käteviä ja usein erittäin tärkeitä, niihin voi sujauttaa kaikkea pientä mutta tärkeää!
 

3 kommenttia:

  1. Tämähän on tosi kaunis kangas ja hienon lopputuloksen olet saanut aikaiseksi : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä tämä kuosi näyttää sopivan hyvin pieneenkin mekkoon. Aluksi suunnittelin siitä mekkoa itselleni, mutta kohdistustarpeen vuoksi palani ei aivan siihen riittänyt. Parempi näin, nythän tätä saa useammin ihastella, neiti kun viihtyy mekoissaan ihan päivittäin. :)

    VastaaPoista

Rrrrakastan kommenteja, joten kajautathan äänesi kuuluville!